De juiste en veilige keuzes maken.

Welkom bij Ayonas Professional

Ayonas Professional richt zich op mobiliteit binnen overheid- en semioverheid. Onze opleidingen hebben een uitstekende inhoud. Deze opleidingen worden door gekwalificeerde docenten uitgevoerd. Wij maken indien gewenst gebruik van een applicatie om de vorderingen en rapportages vast te leggen. Uit feedback blijkt dat zelfs na een lange tijd van onze opleiding een blijvende gedragsverandering heeft plaats gevonden. Ook het afwegen van proportionaliteit heeft een duidelijk kader gekregen in de praktijk. 

U kunt bij Ayonas terecht voor diverse rijopleidingen. Ook voor opleidingen waarbij gebruik gemaakt moet worden van additionele inzetmiddelen kunt u bij ons terecht. Voor mobiliteit tijdens buitenlandse missies kunnen wij uw medewerkers opleiden met maatwerk opleidingen. Voor opleidingen in het publiek domein hebben wij diverse trainingen zoals omgaan met agressief gedrag en geweld. Speciaal voor Boa's, handhavers en toezichthouders hebben wij diverse interactieve trainingen ontwikkeld. 

Professionaliteit is een keuze

De juiste beslissing ook!

In de huidige tijd is het belangrijk in te kunnen spelen op diverse mogelijke situaties. Mobiliteit en snel ter plaatse kunnen zijn is van essentieel belang. De door Ayonas aangeboden opleidingen zijn maatwerk en passen bij de individuele leerstijl. Wij gebruiken diverse leermiddelen om de student naar het gewenste niveau te begeleiden. Daarnaast verzorgt Ayonas diverse applicaties om de benodigde competenties op peil te houden. 

Rijopleidingen optische- en geluidsignalen

Ayonas biedt rijopleidingen conform de geldende kaders ten aanzien van het gebruik van optische- en geluidsignalen. Onze docenten hebben door hun achtergrond, ervaring, opleidingen en intervisie de juiste aansluiting bij de student. Wij zijn in staat begeleider te zijn van de eigen processen die nodig zijn om veilig  ter plaatse te komen. Wij begeleiden de processen waarbij de student telkens een afweging moet maken van de diverse belangen, risico's en de eigen emotie. Onze docenten spelen in op de diverse facetten van deze opleidingen. Onze duidelijke  rapportages worden indien gewenst bijgehouden via een speciale applicatie. De opleiding voor brandweerchauffeurs wordt afgesloten met een landelijk NIPV examen. De studieduur van de opleiding tot brandweerchauffeur is 32 lesuren. Het examen is 1 uur en wordt afgenomen door het NIPV. De theorie volg je via het landelijk NIPV elo systeem. 

Specialistische rijopleiding 

Ayonas biedt specialistische rijopleidingen aan voor het rijden met onherkenbare voertuigen. Door onze unieke mogelijkheid om de psychosociale rijbelasting te meten is de begeleiding van de student zeer effectief en doeltreffend. De door ons gebruikte leermiddelen zijn wetenschappelijk onderbouwd en daardoor objectief. De rapportages worden indien gewenst bijgehouden op een speciale app.

Aanvullende rijopleiding 4x4

Ayonas kan voor u opleidingen verzorgen voor meerwiel aangedreven voertuigen. Voor zowel 4x4 als 8x8 opleidingen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ook de aanvullende lier en/of zelfbergingsopleiding voor u verzorgen. Dit geheel volgens de ARBO / Machinerichtlijn. U ontvangt na het succesvol afronden van deze opleiding een erkend certificaat. 

Weerbaarheid & communicatie

Speciaal voor teams of individuele medewerkers handhaving, boa's en toezichthouders heeft Ayonas een training ontwikkelt. De training geeft inzicht in jouw eigen instelling, communicatie stijl, rust en balans tijdens het werken in publiek domein. Door inzicht te verkrijgen in de eigen objectief gemeten stresslevels kunt u het initiatief aan uw eigen zijden houden! Deze training is door de deelnemers als zeer waardevol en direct inzetbaar in het werk gewaardeerd!

Contact

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u het formulier invullen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.